_goed

Als team samen beleven in een huiselijke setting!

Op zoek naar een fijne ruimte om samen met jouw team even uit de dagelijkse hectiek te stappen? Oisterwijk biedt een gloednieuwe mogelijkheid met inTEAM: Gelegen midden in het centrum biedt deze ruimte een heerlijke sfeer, waarin je (onder begeleiding van een ontwikkelcoach van reNsultaat organisatieontwikkeling) in alle rust en vertrouwelijkheid als team aan de slag kunt gaan. Bijvoorbeeld met jullie teamdynamiek of met uitdagingen op het proces van samenwerken en onderlinge interactie. Of misschien meer op de inhoud. Of je nu een raad van bestuur, team van collega's, management- of directieteam bent; Bij inTEAM stap je even uit de werkcontext, recht in een juiste vibe.

inTEAM biedt veel extra's: Een eenvoudige of meer uitgebreide lunch, aansluitend een diner, lekkere en gezonde hapjes, fruit en drankarrangement (koffie/thee/gekoeld water) behoren tot de mogelijkheden! En aansluitend overnachten in een prima hotel is in Oisterwijk geen enkel probleem.

IMG_3344
IMG_3371
IMG_3379
IMG_3349

Elkaar echt beleven!

inTEAM is een belevingsruimte. Onder professionele begeleiding van een ontwikkelcoach worden diverse interventies en modellen doelgericht ingezet. Ook spelvormen en simulaties die passen bij de actuele teamuitdaging zijn beschikbaar. Samen concreet oefenen en professioneel leren op een integere manier staan centraal!

Aanvullende teamactiviteiten

Om een teamdag of tweedaagse uit te breiden met een gezellige teamactiviteit zijn er diverse mogelijkheden: Van samen ontsnappen uit een escaperoom, tot aan schapendrijven in de wei. Van samen lekker koken onder begeleiding van een chefkok, tot een inspirerende kampvuursessie in de natuur. Van spiegelen met paarden, tot een heerlijke boswandeling of wandelcoachsessie langs de Oisterwijkse vennen, in natuurgebied ‘De Kampina’ of het ‘Moergestels Broek’.

DSC_1957
IMG_3275
Spiegelen met paarden01
Centrum 03

Hoe belevingsruimte inTEAM te gebruiken?

Onder begeleiding van een ontwikkelcoach van reNsultaat organisatieontwikkeling

Onder begeleiding van een professionele externe teamcoach of procesbegeleider

Zonder begeleiding, waarbij de ruimte door een team wordt gehuurd

inTeam kan teams tot en met 12 personen comfortabel ontvangen. Het pand biedt ook een ‘break-out’ mogelijkheid in eenzelfde prettige sfeer voor maximaal 8 personen.

Wat te reserveren?

Huur inTEAM voor een dagdeel of voor een volledige dag

Arrangement koffie/thee/gekoeld water per persoon (dagdeel of volledige dag)

Lunch met luxe belegde broodjes, een vers stuk fruit en een koel drankje

Tussendoortjes, versnaperingen en (gezonde) snacks zijn bij het huurtarief inbegrepen. Eventueel dieetwensen kunnen vooraf worden afgestemd. Ook het gebruik van audiovisuele middelen is natuurlijk inclusief.